Burján Ingatlan A vállalkozók ingatlanközvetítője E-mail: info@burjaningatlan.hu Telefon: (+36) 20 / 397 6313

Adatkezelési és cookie tájékoztató

A Hévízi tótól 3 km-re, Keszthely szomszédságában, belterületi, 12 szobás, igényesen kialakított épület eladó! Magánklinikának, vendégháznak ajánljuk Hivatkozási szám: V043

A 2003-ban igényesen megépített 410 m2-es ház 5500 m2-es, - a Keszthelyi hegység szelíd lankáin - teraszosan kialakított telken található.


A telek legszebb pontján álló háromszintes épületből gyönyörű kilátás (örök panoráma) nyílik a Gyöngyös patak völgyére és a patak túloldalán a festői Zalai dombságra.  


Az épületben 12 vendégszoba, (mindegyikhez tartozik fürdőszoba és terasz is), jól felszerelt konyha, éléskamra, iroda, kazánház-mosókonyha, télikert, liftnek, szaunának kialakított helyiség, továbbá az épület alsó szintjén egy különbejáratú lakás (amerikai konyhás nappalival, nagy hálóval, fürdőszobával) kapott helyet.


A hőszigetelt téglaépület gázkazános központi fűtésű, mely nagyméretű, fatüzeléses cserépkályháról is működtethető.

Az utcától a hatalmas, gondozott kerten keresztül az épületig belső aszfaltút vezet. A kapu elektromos vezérléssel nyitható.


A teraszos kertben a termő gyümölcsfákon kívül díszfák, tuják is díszlenek. A parkolóban 3 autónak, a fedett gépkocsitárolóban további 3 gépkocsinak van helye. A melléképületben műhely is helyet kapott.


Az épület sokrétűen hasznosítható. Éppúgy alkalmas lehet külföldről érkező vendégek fogászati kezelésére, vagy más gyógyászati ellátására, vendégfogadásra, vagy öregek otthonának, - összekötve a Hévízi tó nyújtotta gyógyászati előnyökkel, - mint többgenerációs családi háznak.


A gyógyfürdő gépkocsival, menetrendszerű autóbusszal, vagy akár gyalog is elérhető.


A nyugdíjazás miatt eladó ingatlan vállalkozással együtt, vagy anélkül is megvásárolható.
Új ára: 75.000.000 Ft