Nagy bevételű, jól működő komplett termelő és értékesítő vállalkozás (pékség, üzlethálózat, tojásgyár) eladó Hivatkozási szám: V035

A jól felépített komplex vállalkozás Pest megyében, Cegléd vonzáskörzetében 45 fővel működik.


A vállalkozás alapját a jól felszerelt, minden géppel, eszközzel ellátott pékség képezi, mely nagy volumenben állítja elő a pékáruk teljes skáláját.


Az értékesítést a 3 saját tulajdonú, szép állapotú ABC-ben, a két bérelt mintaboltban és 10 további felvevőhelyen végzik. Az üzletek jó készletösszetétellel, széles választékkal üzemelnek.


A vállalkozás sikeréhez nagyban hozzájárul a rendszerhez tartozó - 3000 db tojótyúk elhelyezésére alkalmas – hőszigetelt, szellőzőrendszerrel, folyóvízzel, 3 fázissal, kül- és beltéri világítással, biztonsági rendszerrel ellátott állattartó telep. Az innen kikerülő – mélyalmos tartásból származó – tojásmennyiség többségét saját hálózatukban értékesítik. Az istálló 600 m2 alapterületű, jó állapotú, bármilyen állat tartására alkalmas. Egy ha szántó tartozik hozzá.


A vállalkozás – melynek minden egysége jó fekvésű, saját parkolóval ellátott – rendelkezik még egy 330 m2-es könnyűszerkezetes raktárral, egy 45 m2-es lakással, pincével és két további épülettel.


A vállalkozás csak kompletten eladó, az ár a teljes árukészletet, berendezéseket is magában foglalja. Várható megtérülési ideje 5 év!Ára: 250.000.000 Ft