Könnyűipari és szolgáltató telephely eladó Magyarország észak-keleti régiójában, az ukrán-román határ közelében    Hivatkozási szám: V020

Eladó egy 3657 m2-es telken álló, 2004-ben épült, 650 m2-es ingatlan, mely Szabolcs – Szatmár-Bereg megyében, 4-es főút és az ukrán-román határ közelében fekvő kisváros ipari parkjának területén helyezkedik el. A telephely bármilyen szolgáltató, vagy termelő könnyűipari tevékenységre alkalmas.


Az épület egy része irodákkal, konyhával, öltözővel, fürdőszobával és több mellékhelyiséggel beépített, melyet egy energiaszolgáltató cég bérel.


Az irodaépület mellett jelenleg bútorértékesítő bemutatóterem és lapszabászat működik, mely egyedi bútorgyártással és kész bútorok forgalmazásával foglalkozik magánszemélyek és közületek számára.


A telephely valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik, működése a vonatkozó jogszabályoknak és előírásoknak maradéktalanul megfelel. Infrastrukturálisan kiépített, közművesített, elektromos árammal, gázzal, vízzel, csatornázással, telefonnal, riasztó berendezéssel ellátott.


A telek körbe van kerítve, a beépítetlen terület egy része gyümölcsfákkal telepített, további beépítésre alkalmas. Parkolási lehetőség mintegy 25 gépkocsi számára biztosított, a beállás akár kamionok számára is lehetséges.


Az ingatlan kiválóan alkalmas logisztikai, üzemi, ipari és szolgáltató, egyéb befektetési célokra egyaránt.


A telephelyet hosszútávú bérlő üzemelteti.Ára: 61.500.000 Ft + ÁFA